Agrilight stalverlichting

Stalverlichting van Agrilight

Sleegers Farm Equipment focust zich in samenwerking met Agrilight, onder andere, op stalverlichting en verlichting van agrarische gebouwen.

Agrilight bezit een enorme hoeveelheid aan marktkennis, een eigen R&D afdeling en productie faciliteit waardoor ze continue blijven inspelen op de markt.  Ideale stalverlichting helpt uw productie te vergroten, dierenwelzijn te verhogen en uw werkomstandigheden te verbeteren.

Door onze nauwe samenwerking kunnen we u een gedegen advies bieden in uw lichtplan waarbij we uiteraard uw wensen respecteren. Met uw wensen en de mogelijkheden in de markt maken we u een voorstel voor het perfecte lichtplan.

Het assortiment van Agrilight bevat onder andere diverse armaturen, besturingskasten en accessoires.  Hierbij wordt onderscheid gemaakt in armaturen met LED verlichting en armaturen met “conventionele” verlichting.

AviLED
AL2007
AgriLED Blue
AgriLED Red

Een uitgedacht lichtregime kan bijvoorbeeld bij melkvee de melkproductie verhogen tot 15%. Bij pluimvee kan de juiste lichtkleur bijvoorbeeld kannibalisme en verenpikkerij voorkomen en het gehanteerde lichtregime de groei bevorderen. Daarnaast draagt een goed lichtniveau sterk bij aan de verbetering van de arbeidswerkomstandigheden voor u en uw medewerkers.

De verschillende soorten verlichting en armaturen zijn specifiek gericht op bepaalde diersoorten binnen de veehouderij.

Zo zijn de AviLED, de AgriLED Blue, de ALPL70D, het LED TL 18W armatuur, de Alfluo en de Orion (3-standen armatuur met PL lamp) specifiek gericht op de pluimveesector.

Verder bestaat het assortiment uit:

De AgriLED Red tbv varkens- en rundveehouderij;

De AL2007 tbv varkens-, rundvee, geiten- en paardenhouderij;

En het 2x28W LED buis armatuur tbv varkens-, rundvee, geiten- en paardenhouderij;

ALFLUO
LED-TL-2x28-watt
Orion
Service Kit

Naast de diversiteit die Agrilight biedt zijn er mogelijkheden om in samenwerking met Sleegers Farm Equipment een lichtplan op te laten stellen om er zeker van te zijn dat voor uw situatie de beste verlichting wordt gekozen.

Veel van de armaturen van Agrilight komen in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl,

Contactformulier