Ermaf – Dealer

Sinds de laatste 2 maanden van 2011 is Sleegers Farm Equipment, met trots, exclusief dealer van Ermaf  Heaters en onderdelen! 

We zijn hier erg trots op en willen u, onze klant, nog beter informeren over het scala van producten dat Ermaf te bieden heeft en waarom ze de beste producten bieden op het gebied van klimaatbeheersing.

Elster-instromet B.V. heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van Ermaf klimaatbeheersing. De productlijn die Ermaf voert is speciaal ontwikkelt voor de intensieve veehouderij (kippen, kalkoenen, varkens, enz), maar ook voor gebruik binnen de tuinbouw. De speciale heaters, bestaande uit roestvrijstalen componenten hebben een zeer goede reputatie over de hele wereld.

De hoge kwaliteit uitrusting met een intelligent brander systeem maakt het mogelijk voor u om gas en/of olie op een economische, ongevaarlijke en milieuvriendelijke manier te gebruiken.

Het complete programma bestaat uit Gas- en Oliegestookte heaters met capaciteiten tussen de 14 en 120 kW voor zowel vast als ook mobiel gebruik. Het programma bevat verder ventilatoren voor luchtcirculatie in stallen en kassen en ook lage uitstoot heaters (schone ontsteking) voor CO2 bemesting en verwarming van kassen. Uiteraard voldoen alle heaters aan de Europese normen!

Ermaf heaters product range
Ermaf heater type

RAV erkenning voor Ermaf toestellen

In de staatscourant nr. 18726 van 18 oktober 2011 is de nieuwe regeling gepubliceerd van de Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu van 3 oktober 2011 nr. DP2011054567 tot wijziging van de Regeling Ammoniak en Veehouderij (RAV). In de hoofdcategorie E kippen staat het Ermaf systeem vermeld onder:

Stal met indirect gestookte warmteheaters met luchtmengsysteem voor droging strooisellaag (BWL 2011.13.V5). Klik hier om naar de BWL lijst te gaan!

Met de Ermaf kachel voldoet uw stal aan de hedendaagse eisen wat betreft ammoniak, kooldioxide, vochtigheidsgraad en dit geeft u de mogelijkheid om het klimaat in uw stal perfect te organiseren.

Elster Instromet, producent van de Ermaf hetelucht toestellen, biedt met zowel de RGA 100 als met de RGA 95 ammoniak reducerende en CO2-vrije oplossingen voor milieu en kostenbewuste pluimveehouders. De energiezuinige verwarming vermindert…Lees meer

Ermaf productbrochure met alle Ermaf olie- en gasheaters
Ermaf RGA100 indirect gestookte gaskachel
Ermaf RGA95 indirect gestookte oliekachel
 • Ermaf GP14_2

  Ermaf GP 14

  De kleinste Ermaf gasheater

 • image

  Ermaf GP 120

  De grootste Ermaf gasheater

 • image

  Ermaf RGA100

  Indirect gestookte gasheater

 • image

  Ermaf Thermorizer TR 75

  Nieuwste Ermaf gasheater

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier