Suevia drinksystemen

Een breed assortiment drinksystemen voor de veeteelt.

Suevia is producent van hoogwaardige producten voor de agrarische sector. Sinds 1923 heeft Suevia zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van een breed assortiment drinksystemen voor de veeteelt. Daarnaast produceert Suevia producten welke gerelateerd zijn aan deze markt zoals koe- borstels, kalvereniglo’s, voerbakken, klauwenbaden, etc.

Naast de functie van voorraadhoudende groothandel richt Suevia BN bv zich ook op de ontwikkeling van nieuwe producten.  De Nederlandse en Belgische veehouderij staat bekend om hun pionierschap op het gebied van huisvesting, welzijn, duurzaamheid en efficiëntie. Samen met Suevia spelen we in op de nieuwste ontwikkelingen en tasten de markt af.
Drinkbak model 375 3-4 inox
Bijtnippel voor biggen 1290
Drinkbak model 20 inox ventiel
Speenemmer rond met ventiel en speen

Selectief dealernetwerk en snelle levering

Sleegers Farm Equipment is een van de Suevia uit het selectieve dealer netwerk van Suevia. Suevia producten worden enkel via dealers verspreid. Door Suevia wordt ondersteuning gegeven in de vorm van kennisoverdracht, service en een snelle levering.

Sleegers heeft in hun magazijn ruimte ingericht om de producten van Suevia voorradig te houden ten behoeve van een snelle levering.

Drinkspeen rood 100mm conisch met X-gat
Drinkbak model 25 R 1-2 messing
Box krabber 35cm inw. glad
Speenfles 3 ltr met rechte speen