Adesys stal alarmsystemen

Adésys is een fabrikant van onder andere stal alarmsystemen en gespecialiseerd in producten en diensten voor meten, regelen en alarmeren in kritische bedrijfsprocessen.

Sleegers levert betrouwbare stal alarmsystemen in verschillende uitvoeringen. Het feit dat grote verzekeringsmaatschappijen hun vertrouwen hebben gelegd in de stal alarmsystemen van Adesys zegt wat over de kwaliteit en betrouwbaarheid hiervan.

Uw stal is een waardevol bezit met levende dieren en veel automatisering. Op het moment dat er iets mis gaat binnen uw bedrijf moet u onmiddellijk op de hoogte worden gebracht. Of het nu een kleine of grote storing betreft. Inspringen op een risicovolle situatie kan alleen als u op de hoogte bent van de situatie. Een vitale uitval binnen uw bedrijf levert naast emotionele schade ook een financiele schadepost op die u graag wilt voorkomen!

Om onder andere deze redenen biedt Sleegers Farm Equipment u de uiterst betrouwbare telefoonkiezers en alarmmodems aan voor de bewaking en alarmering van uw technische installatie. Deze geven via een geluidsignaal een duidelijk alarm ter plaatse maar stellen u ook per telefoon of semafoon op de hoogte. Zo kunt u ook snel en adequaat reageren als u niet thuis bent!

De alarmsystemen die door Sleegers worden geleverd, geplaatst, geinstalleerd en onderhouden zijn onder andere:

Adesys 200

Alarmmelders:

Alarmmelders (Octalarm-IP serie) met internetkoppeling en mogelijkheid tot lijnbewaking worden toegepast voor het bewaken van (zeer) kritische applicaties waarbij ook controle op de werking van de alarmering van belang is. Met name in situaties van internetbellen (VoIP) zijn deze alarmsystemen zeer geschikt. Alarmberichten worden uitgebeld als spraak- semafoon- of SMS-bericht.

Toepassingen van stal alarmsystmenen

Stal alarmsystemen en modems zijn er voor analoge telefoonlijnen (PSTN), ISDN lijnen en er zijn GSM/GPRS-uitvoeringen voor situaties waar u geen telefoonlijn heeft. Sluit u de melder aan op een VoIP (Voice over IP) aansluiting, of andere vorm van internetbellen, dan worden er een aantal aanvullende maatregelen zoals bijvoorbeeld een noodvoeding voor het internetmodem of een ADSL-splitter met ingebouwde overspanningsbeveiliging aanbevolen.

Modems met telemetriefuncties

Modems met telemetriefuncties (Modalarm-IP serie).  Een van de producten van Adésys is de Modalarm-IP serie voor alarmering en telemetrie over IP en telefonie. De Modalarm-IP is qua software schaalbaar en is vrij programmeerbaar in Java. Zo ontstaat een combinatie van besturing en bewaking van technische installaties.

Noodvoeding voor internetmodems met bewakingscontact

Steeds meer telefoonaansluitingen worden via internet gerealiseerd. Dit worden VoIP aansluitingen genoemd (Voice over IP).
Het internetmodem waarmee de belverbindingen worden gerealiseerd is voorzien van een netvoeding. Bij spanningsuitval stopt de werking van dit modem en kan derhalve niet meer gebeld of gealarmeerd worden.
Voor telefonische alarmering is dit een gevaarlijke situatie.

Om zeker te stellen dat de telefonische alarmering niet stopt kunt u het internetmodem voeden via een UPS. Dit is een noodvoeding met ingebouwde acculader en accu.
Middels de accuconditiebewaking met alarmcontact wordt het functioneren van deze UPS ook bewaakt door de alarmmelder.

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier