Voedersystemen

Kwalitatieve, duurzame en onderhoudsvriendelijke panvoedersystemen, sleepketting systemen en hanen voersystemen

Een belangrijk onderdeel van uw stalinrichting is het voedersysteem. Sleegers Farm Equipment biedt u hiervoor altijd een oplossing op maat.

Alle voedersystemen die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Voerverlies wordt tot een minimum beperkt en voerdistributie verloopt optimaal.

Of u kiest voor een panvoedersysteem, sleepketting systeem en een hanen voersysteem eventueel in combinatie met voerstrooiers, samen met onze leveranciers, oa Chore-Time en VDL Agrotech, hebben we de mogelijkheid om, samen met u, te bepalen wat voor u het meest duurzame, efficiente systeem is dat het beste bij uw wensen past. Voor elk type pluimveestal is een oplossing die helpt bij het bereiken van een perfecte voerconversie.

Uit eigen stal leveren we de Sleegers voederpan. Deze is simpel, kosteneffectief en gemaakt van een duurzaam, onderhoudsvrij kunststof. Afhankelijk van de voederrantsoenering past u een diepe of ondiepe onderpan toe om perfect in de voerbehoefte te voorzien. In samenwerking met onze partners Chore-time, waar we in Nederland exclusief dealer van zijn, en VDL Agrotech kunnen wij altijd een voedersysteem op maat leveren.

flex vijzel
voeder01
Voerkeuken
Chainovation

Uiteraard leveren wij ook alle aan- en afvoersystemen voor het voer. Daarbij kunt u kiezen uit een vijzelsysteem, een spiraalsysteem of een kettingsysteem. Vaak in combinatie met meng- en weegsystemen en toevoervijzels. Daarnaast levert en plaatst Sleegers Farm Equipment vele soorten silo’s, GVK (glasvezel versterkt kunststof) en stalen silo’s, in samenwerking met onze vaste leveranciers Polem, Chore-Time en VDL Agrotech.

Alle systemen worden door Sleegers Farm Equipment geleverd, geplaatst, gecontroleerd en onderhouden. Daarnaast zijn de systemen duurzaam, makkelijk te reinigen en efficiënt.

Rotra
C2 (r) plus pan
onderbak90 30gr
vijzel 90

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier