Pluimvee huisvesting

Vencomatic

Sleegers Farm Equipment is, met trots en al vele jaren, officieel dealer van het totale Vencomatic productenpakket. Sinds onze eerste stalinrichting hebben wij uitstekende ervaringen met Vencomatic voor het leveren van complete oplossingen voor uw pluimvee huisvesting. Met de innovativiteit, kwaliteit en diversiteit biedt Vencomatic voor elke type pluimvee een apart systeem!

Samen streven we er naar om met deze producten de kippen een optimale prestatie te laten leveren in een prettige werkomgeving voor het personeel, met als gevolg een winstgevend bedrijf te kunnen realiseren.

On-Farm Hatching

Vanaf 2004 is Vencomatic gestart met het On-Farm Hatching concept. Deze innovatieve manier voor vleeskuiken huisvesting heeft vanaf toen een vogelvlucht genomen.

De ervaring die opgedaan is met het in 2006 geintroduceerde Patio systeem is gebruikt om on-farm hatching mogelijk te maken in traditionele vleeskuikenstallen. De resultaten zijn geweldig.

X-Treck geeft een optimale start wat resulteert in robuuste vleeskuikens. Het vormt de basis voor een verdere rendementsverbetering in de vleeskuikenhouderij.

Werkend met X-Treck worden broedlades met 18-dagen voorgebroede eieren op een railsysteem geplaatst dat opgehangen wordt over de lengte van de vleeskuikenstal. Het railsysteem wordt vrij in de lucht gepositioneerd, waardoor een optimale luchtbeweging rondom de eieren tijdens uitkomst gerealiseerd wordt. De vleeskuikenhouder kan de hoogte van het systeem regelen met een liersysteem, waarmee hij eenvoudig controle heeft over de luchtbeweging en temperatuur rondom het embryo.

Deze on-farm hatching systemen zorgen voor een optimale start voor het vleeskuiken door de combinatie van broeden en uitkomen van het ei in de stal te laten gebeuren. Het vervult direct de 3 basisbehoeften van het kuiken. Namelijk de directe behoefte aan voer, water en verse lucht.

Tekening X-Treck
Pluimvee huisvesting
Pluimvee huisvesting

Prinzen

Daarnaast werkt Sleegers Farm Equipment intensief samen met Prinzen voor de levering en installatie van de gehele eierverwerking in uw kippenstal. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt in broedei verwerking en consumptie ei verwerking.

Prinzen heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en leveren van complete oplossingen op het gebied van eierverwerking. Van simpele toepassingen tot complexe, geavanceerde machines van hoge kwaliteit.

Elk van deze producten afzonderlijk is een turnkey project op zichzelf. Sleegers Farm Equipment neemt de klus aan en levert, assembleert, installeert en test een geheel werkend systeem dat direct klaar is voor gebruik in uw kippenstal.

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier