Pluimvee huisvesting

Vencomatic

Sleegers Farm Equipment is officieel dealer van het totale Vencomatic productenpakket. Sinds onze eerste stalinrichting hebben wij uitstekende ervaringen met Vencomatic voor het leveren van complete oplossingen voor uw pluimvee huisvesting. Met de innovativiteit, kwaliteit en diversiteit biedt Vencomatic voor elke type pluimvee een apart systeem!

Ze streven er naar om met hun producten de kippen een optimale prestatie te laten leveren in een prettige werkomgeving voor het personeel, met als gevolg een winstgevend bedrijf te kunnen realiseren.

X-Treck

De laatste innovatie uit de Vencomatic stal is het on-farm hatching systeem X-Treck!

De ervaring die opgedaan is met het in 2006 geintroduceerde Patio systeem is gebruikt om on-farm hatching mogelijk te maken in traditionele vleeskuikenstallen. De resultaten zijn geweldig.

X-Treck geeft een optimale start wat resulteert in robuuste vleeskuikens. Het vormt de basis voor een verdere rendementsverbetering in de vleeskuikenhouderij.

Werkend met X-Treck worden broedlades met 18-dagen voorgebroede eieren op een railsysteem geplaatst dat opgehangen wordt over de lengte van de vleeskuikenstal. Het railsysteem wordt vrij in de lucht gepositioneerd, waardoor een optimale luchtbeweging rondom de eieren tijdens uitkomst gerealiseerd wordt. De vleeskuikenhouder kan de hoogte van het systeem regelen met een liersysteem, waarmee hij eenvoudig controle heeft over de luchtbeweging en temperatuur rondom het embryo.

Optioneel aan de X-Treck bestaat een automatisch broedlade transportsysteem. Dit systeem automatiseert het proces van broedlade transport van de voorkant naar de achterkant van de stal. Het reduceert handmatig werk en bevordert het arbeidsgemak;

Met een elektrisch liersysteem kunt u het proces van de X-Treck verder automatiseren. Het vervangt het handmatig lieren en vermindert hiermee het handwerk nog verder.

Tekening X-Treck
Pluimvee huisvesting
Pluimvee huisvesting

Prinzen

Daarnaast werkt Sleegers Farm Equipment intensief samen met Prinzen voor de levering en installatie van de gehele eierverwerking in uw kippenstal. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt in broedei verwerking en consumptie ei verwerking.

Prinzen heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en leveren van complete oplossingen op het gebied van eierverwerking. Van simpele toepassingen tot complexe, geavanceerde machines van hoge kwaliteit.

Elk van deze producten afzonderlijk is een turnkey project op zichzelf. Sleegers Farm Equipment neemt de klus aan en levert, assembleert, installeert en test een geheel werkend systeem dat direct klaar is voor gebruik in uw kippenstal.

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier