Leveranciers

Totaalleverancier in de (pluim)veehouderij

Als totaalleverancier in de (pluim)veehouderij beschikt Sleegers Farm Equipment uiteraard over een breed scala aan producten en een netwerk aan leveranciers die ons in staat stellen om onze klanten op een snelle en adequate manier te bedienen.

Hieronder ziet u de bedrijven waarvan Sleegers onder andere dealer van is. Klik op het logo om naar de afzonderlijke pagina te gaan!

Leverancier

Omschrijving van leverancier

 

Ermaf is reeds meer dan 40 jaar dé leverancier van verwarmingssystemen of aardgas, propaan en olie in de veehouderij. De duurzame productlijn die door Ermaf gevoerd wordt voldoet aan de eisen en verwachtingen van de markt!

 

Stienen BE stalautomatisering

 

De juiste hoeveelheid lucht, met de juiste snelheid, op de juiste plaats bij uw dieren. Ongeacht staltype, buitenklimaat of huisvestingssysteem. Stienen BE ontwikkelt een compleet assortiment stalcomputers, luchtregelunits, ventilatoren, alarmsystemen en managementsoftware waarmee klanten wereldwijd, de juiste oplossing geboden wordt.

Chore-time

 

Chore-Time ontwikkelde in 1961 het FLEX-AUGER® Coreless Auger Feed Delivery System. Vanaf toen heeft het FLEX-AUGER Systeem zich bewezen en is het een van de meest betrouwbare en best werkende voersystemen geworden dat ooit ontwikkeld is. Chore-Time is continue bezig met innovatie waardoor de producten steeds duurzamer en efficiënter worden.

 

Polem is dé fabrikant op het gebied van kwalitatief hoogwaardige silo’s en opslagtanks. Deze zijn vervaardigt uit GVK oftewel Glasvezel Versterkt Kunststof. Dit materiaal heeft zich al jaren bewezen als perfect alternatief voor de aluminium, stalen en RVS silo’s.

 

Namens Vencomatic leveren we complete oplossingen voor uw pluimveebedrijf. Met de innovativiteit, kwaliteit en diversiteit biedt Vencomatic voor elke type pluimvee een apart systeem!

 

Prinzen machines is de grondlegger van automatisering voor broedeieren en gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van complete oplossingen op het gebied van eierverwerkingsmachines; van semi-automatische eierinpakmachines tot complexe ei & tray systemen voor broederijtoepassingen. 

Impex Barneveld is gespecialiseerd op het gebied van drinkwatersystemen voor de pluimveehouderij. Voor de intensieve pluimveehouderij staan de geautomatiseerde gesloten systemen borg voor een optimale hygiëne, zijn arbeidsbesparend en vergen weinig onderhoud. Door de goede verdeling van de drinkplaatsen en een minimale waterverspilling is het leefklimaat van de dieren maximaal gewaarborgd.

VDL Agrotech voersystemen

VDL Agrotech is al ruim 40 jaar een vooraanstaande leverancier van systemen voor de intensieve pluimvee- en varkenshouderij. De jarenlange en wereldwijd opgedane ervaringen vindt men terug in het uitgebreide producten pakket, aangepast aan de eisen die de moderne intensieve veehouderij stelt. Het productenpakket omvat o.a. voersystemen, droogsystemen, koeling en klimaatcontrole systemen.

Ridder aandrijvingen

Ridder biedt aandrijvingen en andere technologische oplossingen voor pluimveestallen: ventilatiesystemen, hijssystemen,voeder- en drinklijnen en uitdrijfsystemen voor legnesten. Toepassingen voor nieuwe stallen en renovatie van bestaande stallen: pluimveestallen, varkensstallen en rundveestallen.

Adesys alarmsystemen

Adesys biedt oplossingen met intelligente telefoonkiezers. Deze melden uitval van installaties via telefoon, semafoon en een duidelijk alarm ter plaatse van het probleem. In de agrarische sector zijn regelprocessen letterlijk vitaal. Moderne veehouders rekenen de Octalarm van Adesys tot de standaarduitrusting van hun bedrijf.

Vostermans ventilatoren

Vostermans Ventilation ontwikkelt, produceert en distribueert axiaalventilatoren voor de industriele en agrarische markt. Met “Specialist in air”  als core business, worden oa de volgende merken geproduceerd: Multifan en EMI.

Brinkmann & Niemeijer aggregaten

 

B&N Motoren ontwikkelt en produceert stroomaggregaten. Voor elke specifieke toepassing hebben zij de juiste dieselmotor ter beschikking. In de veehouderij is een noodstroomaggregaat onontbeerlijk. Of het nu een standaard model, maatwerk noodstroomaggregaat of tractor aangedreven generator betreft. Voor alles wordt een oplossing geboden.

Val-co drinksystemen kippen

 

Val-co biedt een uitgebreide selectie aan commerciële landbouw apparatuur voor pluimvee, varkens en eieren. Val-co pluimveeproductie systemen en producten zijn allen vervaardigd voor prestaties waarop u kunt vertrouwen.

 

ITB Climate is een moderne onderneming die zich specialiseert in het vervaardigen van hoogwaardige producten voor ventilatie en warmteterugwinning in woningen, hallen, stallen en bedrijfsgebouwen.

Creemers compressors

Creemers Compressors biedt u de keuze uit een breed scala aan persluchtoplossingen die voldoen aan al uw specifieke behoeften.

 

Hato heeft een scala aan oplossingen op het gebied van verlichting voor de verschillende sectoren in de pluimvee. Dankzij de combinatie van uitstekende technische prestaties, lichtverdeling en het unieke ‘comfort licht’, kan een hoogwaardig klimaat gecreëerd worden voor uw pluimveedieren met de beste belichtingsresultaten.

Agrilight stalverlichting

Agrilight focust zich op verlichting in stallen en agrarische gebouwen. Marktkennis bundelen ze met onderzoek naar licht in de stal, een eigen R&D afdeling en eigen productie. Hierdoor kunnen ze blijven inspelen op de behoeftes van de markt. Ideale stalverlichting helpt uw productie te vergroten, dierenwelzijn te verhogen en uw werkomstandigheden te verbeteren.

Eco-line stalverlichting

Eco-line verlichtingsarmaturen zijn altijd voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. Dieren reageren direct op licht. Eco-line zorgt voor de juiste hoeveelheid licht en juiste lichtkleur voor elk dierverblijf. Er wordt altijd rekening gehouden met de natuurlijke omstandigheden van het daglicht.

Tulderhof inlaatventielen

Tulderhof Agrosystems produceert luchtinlaat, daglicht en uitloop producten voor pluimvee-, varkens- en kalverstallen. Dit wordt gedaan door jarenlange ervaring en kennis te vertalen naar innovatieve oplossingen voor de intensieve veehouderij.

 

Scan-Air is gespecialiseerd in de productie van ventilatiesystemen voor de agrarische sector. Scan-Air ’s flexibiliteit levert elk ventilatiesysteem op maat wereldwijd!

TPI ventilatiesystemen

TPI-Polytechniek is leverancier en producent van een compleet programma van polyurethaan luchtinlaatkleppen en ventilatiekokers voor agrarische ventilatiesystemen.

Koltec

KOLTEC is een familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de productie en toepassing van elektrische afrasteringen en schrikdraadapparaten.

Suevia

Suevia is producent van hoogwaardige producten voor de agrarische sector. Suevia heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van een breed assortiment drinksystemen voor de veeteelt. Daarnaast produceert Suevia producten welke gerelateerd zijn aan deze markt zoals koe- borstels, kalvereniglo’s, voerbakken, klauwenbaden, etc

Coolworks kadaverkoeling

Coolworks is met inmiddels meer dan 14.000 verkochte Euratainers in binnen- en buitenland marktleider als het gaat om kadaverkoelingen. Coolworks BV heeft de koeltechnische kennis zelf in huis, waardoor ze ook op maat gemaakte oplossingen kunnen verzorgen.

 

Re-vision is, als professional in haar vakgebied, dagelijks bezig om elektrische installaties en de aangesloten apparaten te meten en te testen. De Agro-E inspecties die wij uitvoeren voldoen aan de eisen van de verzekeraars.

Morsink eierwasser

Morsink Trading is sinds jaren leverancier van eierwassers, wegers, voeder- en drinkwatersystemen in de pluimvee- en varkenssector in Nederland en in het buitenland.

Abato motoren

 

ABATO Motoren ontwerpt en produceert noodstroomaggregaten met unieke eigenschappen zoals de bekende Alarmlamp-2, het automatische maandelijkse proefdraaien met registratie en natuurlijk alarm bij ‘not in auto’. Al met al heel belangrijke eigenschappen voor in de intensieve veehouderij, een markt waaraan ABATO in samenwerking met Sleegers Farm Equipment volledig toegewijd is! www.aggregaatcalculeren.nl

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier