Drinksystemen kippen

Drinksystemen, drinknippel- en drinkcupsystemen, ronddrinkers en minidrinkers en complete waterhuishouding

De term drinksystemen kippen is, op het gebied van veehouderij, nogal een breed begrip. De waterhuishouding in uw stal bestaat uiteraard uit verschillende facetten die elk bepalend zijn het welzijn en groeiproces van uw kippen maar ook voor uw water- en energiekosten en efficiency.

Alleen het beste is goed genoeg voor uw stalinrichting. Daarom levert Sleegers Farm Equipment kwalitatief hoogstaande drinknippel- en drinkcupsystemen die wij perfect aan uw wensen kunnen aanpassen. Deze mechanische drinkwater systemen kunnen volledig voor u worden geautomatiseerd.

Ons aanbod bestaat onder meer uit drinknippel- en drinkcupsystemen van ImpexChore-timeVal-co en Lubing.

De drink elementen worden ,naar wens, voorgemonteerd geleverd waardoor veel tijd bij installatie wordt bespaart. Uiteraard zijn ook drukregelaars, ontluchting sets, ophangmaterialen en alle andere losse onderdelen en accessoires van de diverse merken, veelal uit voorraad, leverbaar. Dit is het voordeel van onze diversiteit, flexibiliteit en grote magazijn.

Impex nippel
CT Advanti flowLG
Val-co nippel
Impex nippel met lekschaal

Uiteraard leveren we ook ronddrinkers en mini-drinkers(3 liter). Zo vindt het eigen Sowa-drinksysteem van Sleegers Farm Equipment al jaren zijn weg over de grens richting o.a. het Verre Oosten. Door zijn eenvoud, hoogwaardige kwaliteit en de mogelijkheid de watervoorziening aan te passen is dit drinksysteem bijzonder geschikt voor zowel vleeskuikens, opfokhennen, leghennen als moederdieren. Maar uiteraard is het Sowa-drinksysteem niet alleen bestemd voor de export. Veel Nederlandse pluimveebedrijven maken al jaren, met veel enthousiasme, gebruik van de Sowa drinker.

Sowa drinkers
Minidrinker 3 liter
Sowa drinkers
Plasson drinker

In ons assortiment voeren we alle materialen voor een optimale waterhuishouding. Zo leveren en monteren we onder andere breektanks, doseerpompen, medicijnmixers,  watermeters, waterfilters,  reduceerventielen en dompelpompen. Hierbij komt natuurlijk ook alle aansluitmaterialen die nodig zijn om de hoofdaanvoer vanaf binnenkomst in de stal tot aan de drinkwaterfaciliteit van de kip perfect in orde te maken.

aquados doseerpomp
Dosatron medicijnmixer
Waterfilter
Dompelpomp

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier