Bedrijfsprofiel

Foto pand

Bedrijfsprofiel Sleegers Farm Equipment

Sleegers Farm Equipment is uw partner voor elke technische installatieklus in en rondom uw bedrijf. Al 50 jaar lang is Sleegers Farm Equipment een begrip in de agrarische wereld met haar uitstekende service, vakbekwame mensen en kwalitatief hoogstaande stalinrichting. Elk probleem lossen wij voor u op. Elke uitdaging nemen we van u aan. Dat is het voordeel van 50 jaar ervaring.

Sinds de oprichting in 1966 groeide Sleegers, door zowel de goede als de slechte jaren heen, uit tot een kerngezond bedrijf waar de klant altijd voorop staat. U wensen voor uw kippenstal, varkensstal of (rund)veestal realiseren wij met de hoogst mogelijke service en kwaliteit. Van voedersystemen tot drinksystemen en van klimaatregeling tot pluimvee huisvesting en silo’s.

We bieden op een informele wijze een vrijblijvende totaaloplossing aan. Dit houdt in dat we een zeer breed programma van producten en diensten leveren, installeren en onderhouden. Dit geldt voor zowel eindgebruiker als B2B relaties!

Samen met u gaan we een langdurige en vruchtbare samenwerking aan! Zoals Sleegers Farm Equipment dat al bij vele klanten, van generatie op generatie, heeft gedaan.

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier