Brinkmann & Niemeijer Noodstroomaggregaten

Brinkmann & Niemeijer Noodstroomaggregaten

Continuïteit is de belangrijkste doelstelling bij aankoop van een (nood)stroomaggregaat. Bij Sleegers Farm Equipment zijn de wensen van de klant prioriteit en daarom bieden we, in samenwerking met onze partner Brinkmann en Niemeijer diverse generatoren aan. Deze waarborgt de bedrijfscontinuïteit in geval van stroomuitval.

De hoge mate van betrouwbaarheid gecombineerd met goede prestaties maken deze noodstroom aggregaten zeer populair als stand-by unit.

BN_Motoren_200
Noodstroomaggregaat
Noodstroomaggregaat
Noodstroomaggregaat

Standaard of maatwerk?

De hoge mate van betrouwbaarheid gecombineerd met goede prestaties en lage onderhoudsintervallen maken de aggregaten enorm populair. De aggregaten hebben een combinatie van uitstekende functionaliteit en intuïtief gebruik, waarmee u uw generator heel gemakkelijk kunt bedienen en controleren.

Sleegers biedt in samenwerking met Brinkmann & Niemeijer diverse mogelijkheden in zowel capaciteit, vanaf enkele KVA / kW tot enkele honderden KVA’s / kW, maar ook de mogelijkheid voor een open aggregaat of een geluid gedempte uitvoering is een afweging die u moet maken. De aggregaten zijn tevens beschikbaar in de vorm van een tractor aangedreven noodstroom aggregaat. Met een automatische overname bent u ervan verzekerd dat het aggregaat de stroomtoevoer naar uw bedrijf overneemt op het moment dat de energietoevoer van uw energieleverancier wegvalt.

Met levende have kunt u het zich niet permitteren om, voor een langere periode, zonder stroom te zitten. Dit is een risico dat u niet kunt lopen.

Ook voor vervanging, aanpassingen, onderdelen en maatwerk zoals,  omkastingen voor geluidsdemping, kunt u contact opnemen met Sleegers Farm Equipment die u hierin kunnen adviseren!

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier