Chore-time voedersystemen

Chore-Time

Chore-Time is al sinds 1952 een leidinggevende vormgever en fabrikant van pluimvee voersystemen.

De bewezen Chore-time voedersystemen zorgen ervoor dat de kippen een goede start hebben, dat er zo min mogelijk voer wordt verspild en dat pluimvee van alle leeftijden constant kunnen rekenen op de toegankelijkheid van voer.

In de 50-er jaren begon Chore-time de innovatie van de ronde voerpan als een alternatief voor kettingvoersystemen. Als een van de huidige leiders in de markt biedt Chore-time een brede keus aan van verschillende voerpannen. Hierbij is elke voederpan ontworpen voor verschillende behoeften en verschillende levels van management.

Er worden verschillende soorten systemen in het assortiment gevoerd zoals gezegd, enkele voerpannen, maar ook een kettingvoersysteem. Of het nu voor kuikens, kippen of kalkoenen is, voor alle deze sectoren wordt een passende mogelijkheid geboden die aansluit bij de wens van de veehouder en bij het welzijn van het dier.

40687LG C2plus met raam
Chore time Genesis Pullet met raam
40683LG Gplus met raam
49175LG ATF plus plastic pan met swing
Chore time silver liberty met optrekkoord
47676LG 8 spaken met raam
9160A
Chore time H2plus silver feeder

Chore-time voergootsysteem

Chore-time heeft ook een voergoot systeem in assortiment.

Dit voergoot systeem is een alternatief voor een kettingvoer systeem. Dit systeem zorgt er voor dat alle kippen snel en op een betrouwbare wijze dezelfde hoeveelheid voer krijgen.