Foto Album

Agrarische Dagen Someren 2012 wederom een groot succes!

 

Op de eerste plaats willen we graag iedereen, te weten de organisatie, relaties, vrienden, familie en alle andere bezoekers bedanken voor wederom een geweldige weekend op de agrarische dagen.

Meer dan 10.000 bezoekers kwamen in het zonnige weekend van 15 en 16 september 2012 naar de Agrarische dagen in Someren-Heide.

De tiende editie van de ADS was voor Sleegers Farm Equipment tevens de tiende keer dat we hier vertegenwoordigd waren! De eerste keer was in 1992. Dit feit werd bekroond met een door de ADS georganiseerd muziekstukje van de drumband bij de tenten van Sleegers op zondagmiddag.

De Agrarische Dagen staan voor Sleegers Farm Equipment in het teken van het, onder het genot van een hapje en een drankje, informeel bijpraten met onze relaties, vrienden, familie en bekenden. Door de grote aanloop die we hebben genoten en het mooie zonnige weer was ook deze 10de editie van de Agrarische Dagen een daverend succes!

Op de stand van Sleegers waren tevens onze collega’s van Re-Vision en Solinq aanwezig. Deze bedrijven zijn via Sleegers verantwoordelijk voor het leveren van Agro inspecties en zonnepanelen.

De foto’s hieronder laten een goed beeld zien van de ADS 2012 van Sleegers Farm Equipment.

We hopen u snel weer te zien of te spreken op de Hoijserstraat 2 te Someren en/of op een volgende beurs of open dag!

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden