Gouden Jubileum van Sleegers Farm Equipment

Op zondag 17 april 2016 werd het 50 jarige jubileum van Sleegers Farm Equipment gevierd.

Sleegers is in 1966 door Jan Sleegers opgericht en is in de daarop volgende 50 jaar uitgegroeid tot een belangrijke speler in de agrarische markt als leverancier en installateur voor de veehouderij. Vanaf de oprichting zijn met zowel klanten als met leveranciers relaties opgebouwd die door de jaren heen alleen nog maar versterkt zijn.

Met, onder andere de klanten van het eerste uur,  oftewel de “Fundering” van Sleegers tot en met alle huidige klanten en leveranciers hebben we een geweldige middag gehad met een grote opkomst.  Ook voor de kinderen was van alles georganiseerd zodat de ouders een fijne middag hadden.

Een leuke quote van een van de kinderen was:

“Mama, waarom gaan we niet vaker naar Sleegers, want daar werken ook allemaal clowns met ballonnen en schmink en je mocht er zoveel ijsjes, suikerspinnen en popcorn eten als je wou”

De grote opkomst van ± 800 personen spreekt boekdelen voor hoe de relatie tussen Sleegers en haar klanten en leveranciers op de dag van vandaag is!

Vooral voor Frans Hendrikx, huidig eigenaar en (oud-)directeur, was het na 46 jaar werkzaam te zijn bij Sleegers Farm Equipment een hele speciale dag.

Om 18.30 werd het feest afgesloten met een diner voor het personeel van Sleegers en hun partners.

We zijn enorm trots op het behaalde “Gouden Jubileum”en willen hierbij iedereen bedanken die deze perfecte dag mede mogelijk heeft gemaakt.

Tijdens de jubileumdag zijn veel foto’s gemaakt welke we graag met u delen.

Om de foto’s te bekijken die door onze fotograaf zijn gemaakt kunt u hier ons foto-album bezoeken!

 

Door Siris.nl, de lokale omroep, zijn ook diverse foto’s gemaakt welke u kunt bekijken via deze link:

http://siris.nl/fotoalbums/24183898/open-dag-sleegers-farm-equipment-someren

Foto jubileumdag 2016
Foto jubileumdag 2016
Foto jubileumdag 2016
Foto jubileumdag 2016

, , , , ,