Impex Dealer

Impex Barneveld BV is een pionier en specialist in de productie van drinksystemen voor de pluimvee- en varkenshouderij.

Impex Barneveld BV is een pionier en specialist in de productie van drinksystemen voor voor de pluimvee- en varkenshouderij. Impex automatische drinkwatersystemen zijn geboren uit de behoeften naar efficiënte automatiseringssystemen voor de veeteelt en geperfectioneerd door de technische staf  die vele jaren ervaring heeft in coördinatie van de automatisering voor de pluimveeteelt en varkenshouderij.

Voor elk product dat zij leveren staan zij volledig garant. Deze garantie voor betrouwbaarheid en duurzaamheid wordt volkomen ondersteund door de Impex-service afdeling. Dat betekent dat optimaal functioneren van de automatiseringssystemen wordt gewaarborgd.

Impex logo 200
 • Impex I-Flex 24-MP 400

  Impex drinknippels

  Sleegers Farm Equipment biedt namens Impex een groot gamma aan verschillende drinknippels en lekschaaltjes aan.

 • Impex doorspoelsysteem 400

  Impex automatisch doorspoelsysteem

  Het Impex automatische doorspoelsysteem kan ook op een controlepaneel worden aangesloten om meerdere groepen tegelijk aan te sturen.

 • Impex vuilwatersensor 400

  Impex vuilwatersensor

  Met de Impex vuilwatersensor heeft u altijd inzicht in de kwaliteit van het drinkwater.

 • Impex I-Flex 15 400

  Impex drinklijnen

  Impex drinklijnen zijn beschikbaar met de nippel naar keus en in verschillende verdelingen over de secties.

Pluimveehouderij, varkenshouderij, konijnenhouderij, rundvee- en paardenhouderij.

Het pakket van Impex aan drink- en voersytemen voor zowel pluimveehouderij, varkenshouderij, konijnenhouderij als rundvee- en paardenhouderij wordt aangevuld met de diverse materialen die het tot een totaalpakket maken. Zo bieden we namens Impex tevens regelapparatuur aan, zoals breektanken, watermeters, reduceerventielen enz.

Ook op het gebied van medicijn- en ontsmettingsapparatuur levert Sleegers Farm Equipment artikelen zoals de Dosatron doseerpomp in diverse uitvoeringen en de atomist, meestal uit voorraad aan.

En uiteraard leveren we ook de hulpmaterialen, meet- en weegtoestellen en losse onderdelen ten behoeve van drinksecties en drukregelaars aan met een snelle levering.

Impex vuilwater sensor

Schoon drinkwater is essentieel voor een optimale hygiëne in de pluimveehouderij. De innovatieve Impex vuilwatersensor bewaakt continu de drinkwaterkwaliteit, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, en waarschuwt wanneer de drinkwaterkwaliteit slechter wordt.

Dankzij de vuilwatersensor heeft u altijd inzicht in de kwaliteit van het drinkwater. Het schoonhouden van het drinkwater verkleint de kans op ziekten, de kans dat medicijnen moeten worden gebruikt en bevordert de gezondheid van het pluimvee. Omdat door gebruik van de sensor gericht kan worden gespoeld kan tevens water worden bespaard.

Impex vuilwatersensor met controle-unit

Voor de diverse producten die Impex aanbiedt kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Bel of mail uw maatwerk aanvraag naar ons door om een gerichte offerte te ontvangen.

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier