ITB bedrijven

ITB Companies is een moderne onderneming die zich specialiseert in het vervaardigen van hoogwaardige producten voor stalventilatie

ITB Companies is een moderne onderneming die zich specialiseert in het vervaardigen van hoogwaardige producten voor ventilatie en warmteterugwinning in woningen, hallen, stallen en bedrijfsgebouwen. Daarnaast verzorgt ITB alles op het gebied van duurzame energie en verwarmingstechniek.

De verschillende producten die wij leveren worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd.

ITB Climate logo 200
Luchtkoker1
Mestbeluchting1
Ventilatiekoker
0007

De samenwerking tussen Sleegers Farm Equipment en ITB betreft onder andere ventilatiekokers en luchtbehandelingsunits.

Ventilatiekokers

Om in stallen zowel de luchttoevoer als luchtafvoer goed te regelen worden veelal ventilatiekokers toegepast. Alle kokers zijn geheel vervaardigd uit onverwoestbaar kunststof (HDPE) en daardoor uitstekend bestand tegen UV-straling, zuren en agressieve gassen. Ze zijn vorm- en slagvast van temperaturen tussen – 30°C en + 60°C.

Luchtbehandelingsunits

De systemen worden naar klantwens gemaakt, variërend in grootte en ventilatiecapaciteit. Veelal worden de luchtbehandelingsunits toegepast als mestdroogunit.
Een mestdroogunit is te plaatsen op (bijna) alle pluimveesystemen. Met dit systeem wordt, afhankelijk van de capaciteit en de luchtcondities, de mest gedroogd van minimaal 55 tot 75% droge stof. De gebruikte ventilator is een centrifugaal ventilator met dubbele aanzuiging, hoog rendement en een laag stroomverbruik.

Mestbeluchting2
Luchtmengkast
Mestbeluchting kokers

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier