Koltec afrasteringen en schrikdraadapparaten

KOLTEC is een familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de productie en toepassing van elektrische afrasteringen.

Koltec is reeds meer dan 65 jaar fabrikant en leverancier van schrikdraadapparaten. Problemen waar eindgebruikers tegen aan lopen bij de montage, vormen voor Koltec een inspiratiebron voor de ontwikkeling van nieuwe
producten.

Alle apparaten en een deel van de accessoires die KOLTEC verkoopt worden in Breda geproduceerd, geassembleerd en verpakt. U koopt een echt Nederlands product.

Koltec Powergard XP
Koltec lint afrastering
Koltec minigard hobby
Koltec ringisolator met koord

Doordat Koltec veel artikelen zelf produceert, kan er flexibel op de vraag ingesprongen worden. Sleegers Farm Equipment heeft een voorraad opgebouwd van Koltec artikelen waardoor we snel kunnen leveren. Koltec heeft ook de meeste artikelen doorlopend op voorraad en daardoor kunnen we met een zeer hoge leverbetrouwbaarheid onze snelle leverservice waarmaken.

Koltec heeft een eigen afdeling onderzoek en ontwikkeling waar nieuwe producten worden ontwikkeld. Er wordt door Koltec , naast het maken en testen van electronische concepten, ook veldonderzoek gedaan naar de kwaliteit van hun producten.

Op alle electrische apparaten wordt door Koltec, als fabrikant, standaard 2 jaar garantie gegeven.

Koltec SE340 Lichtnetapparaat
Koltec alkaline batterij
Koltec draadspanner
Koltec poortgreep

Om te bestellen kunt u contact openemen met Sleegers Farm Equipment . U kunt ook een bestelling doen bij Koltec op de website en vervolgens Sleegers Farm Equipment als afhaalpunt te gebruiken. We nemen dan contact met u op!