Nieuwbouw Sleegers 2020

Sleegers Farm Equipment gaat verhuizen

Na jaren van voorbereiding is het dan eindelijk zover!

Eind 2020 gaan we verhuizen naar een nieuwe locatie in Someren naar een nieuw, duurzamer en groter pand. Enkele jaren geleden zijn hier de eerste stappen voor gezet en nu is dan het moment aangebroken dat we, na meer dan 50 jaar, naar een nieuwe locatie verhuizen.

Sinds de oprichting in 1966 is Sleegers Farm Equipment gevestigd geweest op de Hoijserstraat 2 te Someren. Om de volgende stap te zetten richting onze toekomstplannen wordt er naar 54 jaar op een andere locatie in Someren een nieuw pand gezet waarmee we weer decennia vooruit kunnen. Om mee te gaan in het snelle economische, maatschappelijke en duurzamere tijdperk waarin we zitten gaan we er vanuit dat we met deze stap onze klanten nog sneller en beter te kunnen bedienen. En dat we onze slogan “Voor u ingericht” nog duidelijker kunnen benadrukken.

Gedurende de bouwperiode in 2020 bent u van harte welkom om, samen met ons, een kijkje te nemen naar de nieuwe plannen omdat we betrokkenheid met onze klanten hoog in het vaandel hebben staan. We hopen u aan het einde van 2020 graag te verwelkomen in ons nieuwe pand aan de Broekstraat te Someren.

, ,