Stienen Luchtmeetregelunits

Stienen Luchtmeetregelunits:

AQC-luchtregelunit

Een goed minimum-ventilatieniveau is belangrijk voor het beheersen van CO2, vocht, ammoniak en stof in uw stal. Terwijl de klimaatcomputer, de actuele ventilatie- behoefte bepaalt, meet en regelt de AQC-unit het gewenste ventilatieniveau in elke afzonderlijke afdeling. Dat gebeurt uiterst nauwkeurig en onafhankelijk van de weersomstandig- heden en drukverschillen. Dankzij de robuuste uitvoering in duurzaam kunststof en roestvrij metaal, is de Stienen AQC-Luchtregelunit bijzonder geschikt voor de intensieve veehouderij. De AQC-units zijn leverbaar in uiteenlopende diameters zodat u altijd beschikt over het juiste formaat.

 

 

 

LMU-luchtmeetunit

Een LMU-Luchtmeetunit kan worden ingezet onder een geregelde ventilator. Zo meet u nauwkeurig de werkelijke hoeveelheid geventileerde lucht. De LMU-unit is samengesteld uit een SMV meetventilator, een ring met solide instroomrand en een turbulentiekruis. De LMU-unit is leverbaar in de maten 30, 35, 40, 45, 50, 56, 63, 71, 82 en 92 cm.

 

 

SMV meetventilator

De SMV meetventilator meet de luchtverplaatsing in een ventilatiekoker uiterst nauwkeurig en betrouwbaar. Door de aerodynamische vorm en het lage gewicht, meet de SMV luchtverplaatsing al vanaf 0,5 m/s. De meetwaaier kent een lange levensduur en laat zich niet verstoren door onjuiste luchtverplaatsing. Door de compacte bouw van de meetventilator blijft de capaciteit van de afzuigunit optimaal.