Stienen Ventilatorregelaars

Stienen Ventilatorregelaars:

MFC Serie

De MFC ventilatorregelaar regelt de aangesloten ventilatoren zodanig dat de ingestelde temperatuur gehandhaafd blijft. De bijgeleverde temperatuursensor meet de temperatuur in de stalruimte terwijl de MFC de verwarming, 2e ventilator- schakeling en het minimum en maximum temperatuuralarm regelt. De regelaars zijn leverbaar in 3, 6 en 12 amp. ventilatoruitgang.

 

 

 

 

 

SPM Serie

De SPM-6 en SPM-12 worden toegepast als regeling voor verlichting of ventilatie op basis van het aangeboden 0-10V regelsignaal. De SPM regelaars beschikken over een “HAND-0-AUTOMATISCH” schakelaar. Ook kan er een ventilator-stop ingesteld worden.

 

 

 

 

 

MPM-5

Voor situaties waarin eenvoud volstaat ontwikkelde Stienen BE de MPM-5 regelaar. Dit gebruiksvriendelijke eindstation regelt triac gestuurde ventilatoren met een maximum van 5 Amp op basis van een 0-10V ingangssignaal.

 

 

 

 

 

ASR-10/P

De ASR-10/P regelaar is ontworpen voor het aansturen van servomotoren of ventilatorregeling door externe power modules met een 0-10V signaal. Door een interne instelling kiest u voor een signaal dat evenredig met de temperatuur toeneemt of een uitgangssignaal dat gecorrigeerd is voor een ronde roterende luchtklep.