TPI polytechniek

TPI-Polytechniek is leverancier en producent van polyurethaan luchtinlaatkleppen en ventilatiekokers voor agrarische ventilatiesystemen.

Het totale programma wordt geproduceerd in een eigen, moderne productiefaciliteit. Het gebruikte polyurethaan is sterk en duurzaam en garandeert een optimale isolatie.

Er wordt continue gewerkt aan het uitbreiden en aanpassen van het leveringsprogramma om zo de marktontwikkelingen op de voet te kunnen volgen.

TPI luchtinlaatventielen
TPI Luchtinlaatklep
TPI Ventilatiekoker met beweegbare plaat
TPI Lucht inlaatklep
TPI Ventilatiekoker met verdeelplaat

Het brede programma TPI luchtinlaatkleppen, vervaardigd uit hoogwaardig polyurethaan, voorziet in nagenoeg alle mogelijke ventilatieconcepten; zowel voor de pluimvee- als de varkenssector. De luchtinlaatkleppen, bijna allemaal voorzien van een automatische openings- of sluitveer, zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Dit maakt het mogelijk om de luchtinlaatkleppen in te zetten in praktisch alle stalconcepten en klimaatomstandigheden.

Tevens produceert TPI-Polytechniek een uitgebreid programma aan ventilatiekokers; voor zowel de luchtuitlaat alsook de luchtinlaat! Deze ventilatiekokers, net als de luchtinlaatkleppen vervaardigd uit hoogwaardig polyurethaan, zijn ontwikkeld voor een optimaal ventilatiekarakteristiek.

TPI Luchtinlaatklep
Ventilatiekoker uitlaat
TPI Luchtinlaatklep
TPI Ventilatiekoker uitlaat met pet

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier