Tulderhof

Tulderhof Agrosystems produceert luchtinlaat, daglicht en uitloop producten voor pluimvee-, varkens- en kalverstallen. 

Tulderhof wil vooraan in de markt opereren. Dit doen ze door jarenlange ervaring en kennis te vertalen naar innovatieve oplossingen voor de intensieve veehouderij. Ze maken duurzame producten van hoge kwaliteit volledig op maat voor onze klanten.

Tulderhof inlaatventielen

Luchtinlaat en luchtbehandeling

Het aanbod dat Sleegers Farm Equipment aanbiedt namens Tulderhof omvat onder andere diverse luchtinlaatventielen voor verschillende situaties en omgevingen zoals het alom bekende Flash 3300 inlaatventiel en het X-stream inlaatventiel.

Naast het aanbod van inlaatventielen worden de Euroemme ventilatoren aangeboden. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt in 3 verschillende modellen, te weten de EM-30, EM-36 en EM-50. De afmetingen en capaciteiten van deze ventilatoren zijn respectievelijk 95x95cm met 13.000m³ p/u, 109x109cm met 18.000m³ p/u en 138x138cm met een capaciteit van 40.000m³ p/u.

Verduisterbare lichtstraat

Daglicht en uitloop

Ook op het gebied van daglicht in uw stal zijn er veel mogelijkheden. Zo kan er een verduisterbare lichtstraat worden geplaatst, kunnen de lucht inlaatventielen in een daglicht uitvoering worden geleverd of kan er door middel van een verduisterbare nok of dakramen een natuurlijke vorm van daglicht worden gecreëerd.

De uitloopschuiven kunnen worden geleverd in een geïsoleerde versie of een daglichtversie. Deze kunnen in verschillende maten worden geleverd.

Tevens zijn er voor de Flash 3300 ventielen speciale windkappen en lichtfilters ontwikkeld. Deze zijn ook toepasbaar op alle andere ventielen.

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier