VDL Agrotech

VDL Agrotech, leverancier van systemen voor de  intensieve pluimvee- en varkenshouderij

VDL Agrotech is al ruim 40 jaar een vooraanstaande leverancier van systemen voor de intensieve pluimvee- en varkenshouderij. De jarenlange en wereldwijd opgedane ervaringen vindt men terug in het uitgebreide producten pakket, aangepast aan de eisen die de moderne intensieve veehouderij stelt. Het productenpakket omvat o.a. voersystemen, droogsystemen, koeling en klimaatcontrole systemen.

Een goede service, leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en hoog kennisniveau liggen ten grondslag aan het succes dat VDL Agrotech wereldwijd geniet.

VDL Agrotech
Matrix
Pictogram_rotra
kipvdrln026
kipvdrln081

VDL Agrotech biedt een breed programma aan voersystemen voor de moderne pluimveehouderij. Of u nu zoekt naar een kettingvoer systeem of  een panvoer systeem, voor elk type pluimveestal bieden we de beste oplossing voor optimale productieresultaten.

Alle voersystemen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Voerverlies wordt tot een minimum beperkt en voerdistributie verloopt optimaal.

Speciaal voor hanen heeft VDL Agrotech het Matrix hanenvoersysteem ontwikkeld. Een automatisch voersysteem, dat zorgt voor optimale rust in de stal omdat alle hanen gelijktijdig eten.

Kettingvoersystemen

De VDL gootvoersystemen met rondgaande voerketting zijn van hoogwaardige kwaliteit en de veelzijdige uitvoeringen maakt ze geschikt voor elk type pluimveestal. Jarenlange ervaring maakt de VDL kettingvoersystemen tot de meest efficiënte, onderhoudsvriendelijke en duurzaamste pluimvee voersystemen in de markt.
Een voerketting blijft voercomponenten goed mengen, stimuleert de voeropname en voorkomt voerselectie.
Door nieuwe technieken in het VDL Chainovation programma zijn de kettingvoer circuits leverbaar als staande en hangende voersystemen.

Panvoersystemen

De VDL panvoersystemen zijn leverbaar in rechte voerlijnen of rondgaande voercircuits met een breed scala aan voerpannen geschikt voor de verschillende soorten pluimvee. Dankzij jarenlange ervaring zijn VDL panvoersystemen gemaakt van duurzame en slijtvaste metalen en kunststoffen en zeer onderhoudsvriendelijk.

Speciaal ontwikkelde voerpannen en transportsystemen halen bij elke categorie pluimvee de beste technische resultaten en het hoogste rendement.

Fittra
flextra
Classic NE[2]
Valenta voerpan

VDL Agrotech Mestdroogtunnel Pouldry

Storingsvrij pluimveemest drogen met de VDL Agrotech mestdroogtunnel. Onder hoge druk wordt stallucht door de geperforeerde platen van de mestdroger en de mest geblazen. Pluimveemest bereikt binnen 72 uur een drogestof gehalte van ca. 80%. De mestdroogtunnel PoulDry is van industriële kwaliteit en in diverse uitvoeringen, hoogtes en lengtes leverbaar. Zie ook het filmpje onder aan de pagina!

Droger1
mestmach 3591
VDL ventilator
VDL Ventilatoren, stalventilatoren

Klimaatbeheersing

VDL Agrotech biedt verschillende systemen voor ventileren en koelen. Leverbaar in diverse uitvoeringen en toepasbaar voor elk type klimaat. Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en energiezuinig.

Met ervaring in het ontwerpen van ventilatiesystemen voor verschillende staltypes en diergroepen, zoals vleeskuikens, leghennen, ouderdieren en de wereldwijde activiteit van VDL Agrotech – van zeer koude tot (sub)tropische klimaat zones – kunnen wij u altijd de beste oplossing aanbieden.

Systemen worden ontworpen met betrouwbare componenten van een hoge kwaliteit. Makkelijk te bedienen en veilig voor u en uw dieren door ingebouwde veiligheid en alarmeringen.

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier