Vostermans ventilation (multifan)

Dealer van Multifan ventilatoren (Vostermans Ventilation bv)

Sleegers Farm Equipment houdt een grote voorraad van gangbare Multifan ventilatoren, motoren en waaiers aan om onze klanten snel en adequaat te kunnen bedienen. Als dealer van Vostermans Ventilation heeft Sleegers korte lijnen waardoor, de eventueel niet voorradige ventilatoren en/of onderdelen, snel geleverd kunnen worden. Dit geldt uiteraard ook voor grote partijen voor de b2b markt.

Voor zowel de agrarische als voor de industriële markt zijn de diverse Multifan ventilatoren breed toepasbaar. Het assortiment bestaat onder andere uit:

 • Wandventilatoren
 • Pijpinbouw ventilatoren
 • Korfventilatoren
 • Hogedruk ventilatoren
 • Recirculatieventilatoren
 • Box ventilatoren
 • Plafondventilatoren

In zowel 230V (E-serie) als in 400V (D-serie) zijn de diverse ventilatoren beschikbaar. Voor vragen over capaciteit en uitvoering kunt u gebruiken maken van de Productselector van Vostermans Ventilation of contact met onze verkoopafdeling opnemen voor een advies voor uw specifieke situatie.

Vostermans 200
Multifan 50er
St Basket 63er
Multifan Tube fan 50 Hz2
Multifan Housing fan2

Vostermans Ventilation ontwikkelt, produceert en distribueert Multifan axiaalventilatoren

Vostermans Ventilation ontwikkelt, produceert en distribueert, onder andere, een breed assortiment aan Multifan axiaalventilatoren voor de industriële en agrarische markt wereldwijd. De Mulitfan ventilatoren staan bekend om hun duurzaamheid, efficiency en betrouwbaarheid.

Vostermans Ventilation heeft zich ontwikkeld als vertrouwenspartner met producten van hoge kwaliteit en logistieke voordelen. In de eigen R&D Factory met state-of-the-art meetapparatuur, een moderne windtunnel en diverse testfaciliteiten, worden alle noodzakelijke ventilator en motoreigenschappen grondig getest vanaf de eerste ontwikkeling van een nieuwe product of productlijn.

Enkele kenmerkende voordelen van de Multifan ventilatoren zijn:

 • Laag energieverbruik
 • Alle onderdelen zijn recyclebaar
 • Laag onderhoudsniveau en lange levenscyclus
 • Leverbaar in diverse uitvoeringen (o.a. diverse voltages, frequenties, diameters, luchtvolumes)
 • Diverse bevestigingsmogelijkheden (plafond-, wand,- of pijpinbouw, ophanging) en bevestigingsmaterialen
 • Laag geluidsniveau

Dit maakt van de Multifan ventilatoren een wereldwijd veelgevraagde product.

Ventilatie in de diverse sectoren

De ventilatoren worden veelzijdig gebruikt in de tuinbouw in de vorm van recirculatieventilatoren en afzuigventilatoren. In de pluimvee sector voor de diverse soorten van (geregelde) ventilatie, lengteventilatie, dwarsventilatie, tunnelventilatie, combiventilatie, etc., waarbij met een laag energieverbruik een hoog luchtvolume wordt gecreëerd.

Zo ook in de varkens sector omdat de ventilatoren bestand zijn tegen het agressieve klimaat, zorgen voor de afvoer van schadelijke stoffen, als ammoniak, verversing van de lucht en het verkoelen van de varkens. De ventilatoren worden ingezet voor alle type varkens, van biggen tot vleesvarkens, van dragende zeugen tot kraamafdelingen.

Ten behoeve van melkvee biedt Multifan een volledige lijn ventilatoren om de hittestress in open en gesloten melkveestallen te reduceren. Voor tunnel geventileerde stallen kan de lucht onder hoge snelheid door de stal getransporteerd worden; niet alleen wordt de warme lucht afgevoerd, maar ook vindt door de luchtsnelheid een verkoelend effect plaats.

Ook in de nertsen sector zijn we reeds actief met onder andere korfventilatoren die een gewenst effect geven.

En niet te vergeten is uiteraard de industriële markt waarbij bijvoorbeeld de plafondventilatoren een perfecte luchtverdeling kunnen creëren tijdens zowel koude als warme perioden.  De ventilator kan ingezet worden in o.a. fabrieken, hallen, magazijnen, kantoren of restaurants. Multifan levert ook een spatwaterdichte plafondventilator (IP55), speciaal geschikt voor vochtigere omgevingen.

Multifan Ventilatoren
EMI programma

Automatiseringsniveau en kwaliteit

Door het hoge automatiseringsniveau van de productie is Vostermans Ventilation in staat een complete ventilator te creeëren door het combineren van alle noodzakelijke componenten. Van het speciale koperdraad tot het zelf produceren van waaiers en diverse types casings, kan Vostermans Ventilation axiaal ventilatoren produceren die aan hoogste eisen voldoen. Kwaliteit en procescontrole zijn volledig geïntegreerd in de productiefaciliteiten.

Neem voor informatie, een vrijblijvende prijsopgave en levertijd contact met ons op.

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier