Prinzen Machines

Prinzen Machines

Prinzen machines is de grondlegger van automatisering voor broedeieren en gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van complete oplossingen op het gebied van eierverwerkingsmachines; van semi-automatische eierinpakmachines tot complexe ei & tray systemen voor broederijtoepassingen. Geavanceerde machines van hoge kwaliteit garanderen een optimale beschikbaarheid van de systemen.

Als grondlegger en marktleider in broed-eierverwerkingsmachines, houdt Prinzen zich continu bezig met het verbeteren van haar producten. Gebruikmakend van de meest recente technologieën, streeft haar ontwikkelingsteam ernaar om de beste oplossingen voor onze klanten te vinden.

De productenlijn omvat, om een aantal voorbeelden te noemen; eierinpakmachines, broedeisorteermachines, containerbeladers, containerontladers en tray naar tray overzetmachines.

Het Prinzen programma biedt nu het meest complete automatiseringspakket voor broederijen. Gedurende de laatste jaren heeft Prinzen enkele zeer innovatieve systemen op de markt gebracht die voor een doorbraak hebben gezorgd in de markt voor consumptie eieren. De meest succesvolle zijn onder andere de Speedpack110 en de PalletLoader als onderdeel van de TimeLine.

Prinzen logo 200

Eierverzameling Ouderdieren

Met meer dan 30 jaar ervaring is Prinzen is de marktleider in het setten van broedeieren.

Dagelijks worden met de machines van Prinzen meer dan 30 miljoen broedeieren over de hele wereld met zorg verwerkt. De onovertroffen puntzetting van 99,7% maximaliseert het uitkomstpercentage van uw eieren. Gedurende het hele proces, van eierband tot broedraam, worden de eieren met uiterste zorg verzameld. Een speciaal eieroverzetsysteem plaatst de eieren op een tray. De setters van Prinzen bieden u de beste oplossing voor geautomatiseerde eierverzameling in uw broederij.

De mogelijkheden:

Ovoset

PSPC-Serie

Eicodeersystemen

Trolley Loader

Ovoset
PSPC 5
eicodeer

Eierverzameling Consumptie-eieren

Voorzichtige eierverzameling is al meer dan 30 jaar de core business van Prinzen. Prinzen begon met inpakkers voor broedeieren, die bekend staan om hun zeer zorgvuldige eierverzameling en hun onovertroffen puntzetting. Voor de consumptie-eierenmarkt ontwierpen ze een speciale reeks machines met de sleutelwoorden eenvoudig, compact en veilig in het achterhoofd. De machines combineren zorgvuldige omgang met snelheid voor het snel en gemakkelijk verzamelen van consumptie-eieren op boerderijen van elk formaat.

De mogelijkheden:

Inpakkers voor consumptie eieren

Timeline

Eicodeersystemen

Traystapelaars

Pallet Loader

De-palletizer

Speedpack 110
Timeline
Pallet loader

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier