Vencomatic

Vencomatic pluimvee huisvesting

Vencomatic is wereldwijd de innovatieve aanbieder van huisvesting en eierverzamelsystemen voor de pluimvee sector. Voor alle soorten pluimvee biedt Vencomatic een complete oplossing, turn-key, aan die door zijn flexibiliteit en vele opties voor alle soorten pluimvee mogelijkheden biedt.

Sinds de oprichting produceert, ontwikkelt en verkoopt Vencomatic, onder andere in samenwerking met Sleegers Farm Equipment als officiele dealer, een groot assortiment aan systemen voor de pluimvee sector.

Jaren lang is er flink geïnvesteerd in het ontwikkelen van complete pluimvee systemen voor de vrije huisvesting en put daarbij uit veel ervaring uit zowel de opfok- als de legsector. Er wordt hierbij  gestreefd naar een optimale beheersing van de vrijheid van leghennen in de moderne stalsystemen.

Vencomatic logo 200
Engelen 5
Vencobelt
Eierband2
Vencomatic image

De huisvestingsoplossingen die door Vencomatic worden aangeboden worden in verschillende categorieën ingedeeld, te weten:

Grando nest

Grando Nest

Tekening X-Treck

X-Treck

Classic nest zijbandnest

Classic Nest

De pluimveeprofessionals ontwerpen nestsystemen die perfect aansluiten bij de behoeften van hennen, en passen deze wereldwijd aan de verschillende klimatologische omstandigheden aan. Alle systemen zijn ontworpen met behulp van slimme innovaties, waaronder de Vencomat, de beweegbare bodem en de eierband en kan worden aangevuld met de Vencobelt enVencoslat.

Ook voor alle losse onderdelen van Vencomatic systemen kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier