Stienen BE

Stienen BE biedt complete oplossingen voor elk bedrijf:

Stienen BE ontstond in 1977 vanuit de intensieve veehouderij.

Deze sector is voor Stienen dus net zo belangrijk als voor u. Daarom geloven zij in het belang van hun betrouwbaarheid, technische vooruitgang en investeringen voor de lange termijn. Ze geloven in de toekomst van het bedrijf als familiebedrijf.

De juiste hoeveelheid lucht, met de juiste snelheid, op de juiste plaats bij uw dieren. Ongeacht stal type, buitenklimaat of huisvestingssysteem. Dat is het geheim van een gezond klimaat. Stienen ontwikkelt een compleet assortiment stalcomputers, luchtregelunits, ventilatoren, alarmsystemen en managementsoftware waarmee ze hun klanten wereldwijd, de juiste oplossing bieden.

Stienen BE klimaat
Stienen building

Advies, meedenken en de klant centraal

Onze klanten zijn kritische ondernemers. Constant bezig met het verlagen van kosten en het verhogen van de gezondheid en productiviteit van hun dieren. Daaraan werken ze elke dag mee. Ze luisteren, ontwikkelen en geven advies vanuit hun kennis en ervaring, om samen te streven naar een optimaal rendement. Dat is in uw en ons belang!

Eenvoud en bedieningsgemak als basis voor uw bedrijf

De systemen zijn gemakkelijk te bedienen én te begrijpen. Dat daarachter een complexe techniek schuilgaat is onze zorg. Daarom investeren ze in hun eigen R&D afdeling, vol technische kennis, ervaring en contacten in de agrarische wereld. Dit is de enige juiste manier om continu te voldoen aan veranderende eisen in de markt.

Service zoals we dat zelf ook zouden wensen

Over de service wordt veel gesproken. Zo behandelen we onze klanten zoals ze zelf ook behandeld willen worden. Met uitgebreide instructies bij de oplevering van deze apparatuur, de 24-uur service en met de reparatiedienst die alleen repareert tegen redelijke tarieven.

Het belang van een goede dealer bij u in de buurt

Veel hangt af van een goede dealer bij u in de buurt. Zij geven advies, installeren en bieden service. Daarom stelt Stienen hoge eisen aan hen. Aan hun kennis, vakkundigheid, service en betrouwbaarheid.

Sleegers Farm Equipment is een erkende dealer waar zowel klanten als Stienen als leverancier op kan rekenen.

Het samenwerkingsverband tussen Sleegers Farm Equipment en Stienen BE straalt vertrouwen uit naar alle partijen!

Hieronder staat een greep uit het assortiment van Stienen. Ga naar het product van uw interesse of neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden met de producten van Stienen BE.

Klimaatcomputers

Voerweging

Siloweging

Dierweging

Luchtmeetregelunits

Ventilatoren

Ventilatorenregelaars

Alarmpanelen

Elektromotoren

Plug and play aansluitkabels

 

 

 

Neem contact op!

Bel of mail ons uw vraag!

Tel: 0031 (0)492-331404 – Mail: info@sleso.nl

Contactformulier